18 Mart 2008 Salı

DOĞA KATLİAMI BİTMELİ

Cevizlik Hidro Elektrik Santrali Yapım inşaatı Aralıksız Devam Ediyor.

Çevrenin Ekolojik dengesine zarar verdiğini öne süren Gürdere Köylü Nurgül YILDIRIM "Baraj inşaatı İkizdere''nin doğal güzelliğine vurulan büyük bir darbedir. Maalesef İkizdereli Vatandaşlarımız bu konuda sessiz bir duyarsızlıkla sadece seyrediyorlar" dedi.

"Vadimizdeki Yeşil Katliam"

Nurgül Yıldırım:"Bu katliam bir an önce bitmeli. 19 Mart'ta Rize Adliyesinde görülecek davayı her ikizdereli takip etmeli."


Nurgül YILDIRIM İkizdereyi seven herkesi ikizdere'ye sahip çıkmaya 19 Mart'taki Rize Mahkemesindeki Cevizlik HES Davasını Takip Etmeye Çağırıyor.

ikizdere vadimizde istenilmediği halde yapılmak istenen barajlara "Hayır" diyen Nurgül Yıldırım yapılacak Barajların İkizdere''nin doğal güzelliğine vurulan büyük bir darbe olduğunu, vatandaşların bu konudaki duyarsızlığını belirterek görüşlerini şu şekilde ifade etti: "Halkımız bir kaç günlük iş bulma vaadi uğruna kendilerine sunulan teklifi çok yarar sağlar biliyor, oysa ki ; işin aslı böyle değildir. Vaatlerin renklilkiği (göz boyayıcılılığı) vadimizin rengini, yeşilini bitirecek. İşte herşey ortada Vadimizdeki yeşil katliam başladı. Herkese Hayırlı Olsun'"dedi.
















Fotoğraflar:Nurgül YILDIRIM

Hiç yorum yok: